Om

Vardeborg er beliggende i et unikt fredet klitområde kun 100 m. fra en af Danmarks bedste badestrande ved Vejers Strand.

Vejers Strand er et sommerhusområde med stor turistaktivitet, og Vardeborg ligger ugenert mellem klitterne i et større ubebygget område langs kysten. Der er adgang til skov i baglandet til Vardeborg hvor Vejers Klitplantage ligger ca. 1 km. væk.

Vardeborg er en af FDF’s ældste sommerlejre, hvor mange børn og unge gennem årene har haft store oplevelser. Vardeborg blev i 1978 genopbygget og fremstår i dag som en moderne helårslejr. Vardeborg benyttes fortrinsvis af børn og unge.

Lejeren må kun benyttes til ferie og fritidsformål.

Vardeborg ejes i fællesskab af FDF Varde og FDF Esbjerg 1/Sædding.

Lejrens adresse er:
Vardeborg
Sydvej 2
6853 Vejers Strand
Tlf. 75 27 71 92

 

 

HUSREGLER:
Det er forbudt grave i klitterne, eller på anden måde skade klitter og beplantning i området. Båltænding på området er forbudt. Dog kan den særligt beskyttede bålplads anvendes.

Er det er ikke tilladt at campere ved lejren. Det vil sige at det ikke er tilladt slå telte op herunder også camping/teltvogne, fest telte mm.

Det er strengt forbudt at skrive på vægge og inventar.

Bemærk
Sengetøj (pude, dyne eller lign.), sengelinned, viskestykker og karklude medbringes af lejerne. Lagen skal også medbringes og benyttes.

Ved afrejse:
Lejer sørger for opvask, oprydning og aftørring af borde i køkkenet. Madrasserne i køjerne bankes og rejses på højkant, borde tørres af, stole sættes op og gulvene fejes. Dette gælder hele lejren. Slutrengøring er inkluderet i lejeprisen.

 

Folder om Vardeborg